Klubboknak, Versenyzőknek, Viszonteladóknak

INFORMÁCIÓK KLUBOKNAK, VERSENYZŐKNEK, KERESKEDŐKNEK, GYÁRTÓKNAK, ÜZEMELTETŐKNEK, NAGY TÉTELBEN VÁSÁRLÓKNAK

KLUBBOKNAK

A bejegyzett Sportklubok a legtöbb esetben a normál árból 25% kedvezménnyel vásárolhatnak. (Egyes termékek ez alól kivéltet képeznek, Bull's darts gépek és a Red dragon darts felszerelések amik nem engedményképesek, illetve az Eurodart gép alkatrészekből maximum 10% kedvezményt tudunk adni.) A klub vezetője és még egy a klub vezető által meghatalmazott tag vásárolhat kedvezménnyel. A klub rendelésnek meg kell haladnia a bruttó 20.000 Ft-ot, valamint egyértelműen látszódnia kell, hogy a rendelés nem csak egy tag szükségleteit fedezi. A kedvezményt a normál árból számítjuk és a szállítási költséget felszámoljuk. Minden esetben a webes megrendelés megjegyzés rovatába kérjük szépen beírni, hogy klubkedvezmény.

A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható! Pl. Akciós termékre nem használható fel, ingyenes szállítással nem vonható össze. Ha több kedvezmény feltétele is teljesül, akkor azt a kedvezményt kapja a klub ami a számára a nagyobb kedvezményt biztosítja. A kedvezmény bruttó 100.000 ft feletti darabárú termékekre nem vonatkozik!

VERSENYZŐKNEK

Minden igazolt, dart, biliárd vagy csocsó versenyző a saját nevére szóló versenyengedélyére 10% kedvezményt vehet igénybe a megrendelt termékekre. Ez a kedvezmény érvényesíthető az adott kategóriában lévő nettó 100.000.-ft alatti termékekre. A versenyengedély számot a rendelés megjegyzésébe kérjük beírni.

A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható! Pl. Akciós termékre nem használható fel, ingyenes szállítással nem vonható össze. Ha több kedvezmény feltétele is teljesül, akkor azt a kedvezményt kapja a vevő amit választ, vagy ha nem választ, akkor azt ami a számára a nagyobb kedvezményt biztosítja.

A versenyengedély számát a rendelés megjegyzésébe kérjük beleírni. Az ügyintéző által küldött visszaigazolásban fog a kedvezménnyel csökkentett összeg szerepelni.

KERESKEDŐKNEK

Fő tevékenységünk az export és a nagykereskedelem, igen sok gyártó és kereskedő céggel állunk üzleti kapcsolatban és természetesen szívesen fogadjuk, ha Ön is viszonteladónk szeretne lenni. Az ezzel kapcsolatos részleteket személyes kapcsolatfelvétel során szoktuk egyeztetni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot valamelyik kereskedő kollégánkkal. (+36-20/982-9168, [email protected])

NAGY TÉTELBEN VÁSÁRLÓKNAK

Jelenleg is több száz kocsmáros, darts klub, póker klub és csocsó klub, szórakozóhelyek tulajdonosai vásárolnak nálunk.
Mi igazodunk az Ön vásárlási szokásaihoz, igényeihez és igyekszünk a lehető legkedvezőbb ajánlatot adni! Az árengedmények mértéke nagymértékben eltérhet egymástól és sok mindentől függ. Általában az a bevett szokás, hogy a kis értékű árucikkekből (1000 Ft/db) minimum 100 db-ot a nagy értékű cikkekből (100.000 Ft) minimum 5 db-ot kell vásárolni és kifizetni egyszerre, hogy árengedményt tudjunk adni.
Ilyen jellegű igény esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot valamelyik kereskedő kollégánkkal. (+36-20/982-9168, [email protected])

 

Amennyiben viszonteladónk szeretne lenni, vagy nagyobb tételben szeretne vásárolni saját részére, esetleg egy sportklubnak, kérjük ne vegye figyelembe a weben lévő árakat, mivel viszonteladó partnereinknek egyedileg alakítjuk ki az árait, melyek lényeges mértékben eltérnek a kiskereskedelmi áraktól.

Keresse kollégáinkat egyedi ajánlatért személyesen, telefonon, vagy e-mailben. +36-20/982-9168, [email protected]

 

Webes ügyfélszolgálat(darts, biliárd, póker, csocsó)

Szaküzlet és bemutatótermünk: