Céginformáció

A Novo Parts Trade Kft.

A Novo Parts Trade Kft. mint Darts- Billiárd – Asztali Foci és egyéb technikai alkatrész  kereskedő cég 20 éves múlttal rendelkezik a Magyar és nemzetközi piacon.
 Vevő centrikus, szakmailag jól képzett, fiatal csapattal várjuk kedves vevőinket üzletünkben, ahol a készleten lévő termékeink megnézhetők, megvásárolhatók.Termékválasztékunk egyedülállóan széles beszerzési lehetőségeket kínál minden gyártónak vagy forgalmazónak, automata üzemeltetőknek. Foglalkozunk Dart, Biliárd, Játékautomata,  Vending automata és Póker felszerelés szinte teljes körű forgalmazásával.
Darts alkatrészek terén az angol WINMAU  az UNICORN és a Target termékeit forgalmazzuk elsősorban, de más gyártók termékei is megtalálhatók, beszerezhetők.
A BRUNSWICK BILLIARD magyarországi képviseletét látjuk el a kiváló minőséget és a tradíciót kedvelő igényes vevőink részére. Biliárdos kínálatunkban megtalálhatók a pool, snooker és karambol dákók, dákótáskák, golyókészletek, kréták, bőrök és egyéb kellékek, kiegészítők. Fontos termékcsaládunk az Asztali foci, csocsó. A 60 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Olasz családi vállalkozás a SARDI termékeit forgalmazzuk kelet-Európában. Kiemelnénk az ITSF (Nemzetközi Csocsószövetség) által is elfogadott versenyasztalt a SARDI SPORT asztalt. A verseny és egyéb komoly asztalok mellett a választékban vannak gyermek asztalok nagyon széles ár és Minőségi kategóriában. De természetesen forgalmazunk Garlando, Buffalo és egyéb brandelt csocsó asztalokat is.
 Póker készleteket, illetve póker és bűvész kártyákat is forgalmazunk nagy választékban. A kártyák között a Bicycle, Fournier, Copag, Piatnik, Modiano, Kem és egyéb kártyákat is meg lehet találni.

A Gamecenter.hu webáruházban a sportfeleszerelés kategóriában lévő termékeket forgalmazzuk. A cég foglakozik technikai alkatrészek értékesítésével, mint például érintő képernyők, monitorok, bankjegy elfogadók, stb. Ezek a novoparts.hu weboldalon találhatóak.
A webáruházunkban leadott rendeléseket GLS futárszolgálattal rendkívül nagy raktárkészletünkről akár 1-2 munkanapos szállítási határidővel teljesítjük vásárlóinknak.
Dart és Biliárd felszerelések és kiegészítők széles választékát találhatják speciális szaküzletünkben Budapesten a 1158 Késmárk utca 32.

SZÁMUNKRA A VEVŐ ELÉGEDETTSÉGE A LEGFONTOSABB!

 

Webes ügyfélszolgálat(darts, biliárd, póker, csocsó)

Szaküzlet és bemutatótermünk: